Hygienlink AB

Din kundvagn

0 kr
(0 artiklar)
Till kundvagnen
Kvar till fri frakt: 3 500 krHygienlink är en progressiv samt modern städ & förbrukningsmaterialgrossist som erbjuder professionella städprodukter och redskap från marknadens ledande märken, som tagits fram inom branschens olika segment.

Då vi som importör, distributör och auktoriserad återförsäljare åt över 30 noggrant utvalda varumärken, hittar du ett välsorterat sortiment, både i vår butik samt e-handel, där man enkelt kan handla som företag eller privatkund. Med ergonomi, effektivitet samt ekonomi i fokus för användaren, erbjuder vi alltid god support och rätt vägledning till alla våra kunder.

Med erfaren och hjälpsam personal samt pålitliga samarbetspartners, så ser vi till att tillgodose varje kunds behov. Med bra support, snabba leveranser, samt ett heltäckande sortiment med ledande märken inom branschen, så ser vi till att alltid ha det du, och ditt företag behöver för att påbörja Er arbetsdag.

Vi finns lokaliserade i Haninge/Vendelsö området, och både kör ut och skickar våra kunders beställningar med våra egna turbilar samt med DHL.

kontakta oss gärna vid frågor, synpunkter, eller om du saknar inloggningsuppgifter.

Hos oss hittar du allt Ert företag behöver, för en enklare arbetsdag.

 Välkommen! 

 

Hygienlink erbjuder professionell städutrustning, städmaskiner, förbrukningsmaterial och engångsartiklar till företag & organisationer. Vi siktar på att vara en ledande leverantör av städ & förbrukningsmaterial i form av ett välsorterat produktsortiment, produktkvalitet, snabba leveranser samt med rätt rådgivning till våra kunder. Detta ska vi försöka sträva efter, genom våra riktlinjer & policyer för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.